UPPDRAG

VAD KAN WEDELROOS GÖRA FÖR ER?

 

 

När ni väljer en CRM-lösning från Zoho så kan vi hjälpa er att komma igång och om ni vill löpande stödja er i dess hantering. Vi kan hjälpa er med strukturering, implementation, utbildning och inläsning från tidigare system under vissa förutsättningar.

KAMPANJER

Oavsett om ni vill göra e-post kampanjer via Zohos CRM-system eller använda er av Zohos kampanjsystem så kan vi hjälpa er med detta. Ni kanske vill använda er av funktioner där ni skapar NYHETSBREV som ni löpande vill skicka ut till era kunder eller kontakter. Bra uppföljningsmöjligheter och analyser. Varför inte skaffa fler Leads?

SALES IQ

Genom Zoho SalesIQ kan vi hjälpa er att i realtid interagera med besökare på er hemsida och chatta med dem. Få in dem som Leads direkt i CRM-systemet. Få fram bra statisktik och uppföljning där ni själva väljer vad ni vill se.

ENKÄTER

Vill ni arbeta med kundersökningar eller andra former av enkätundersökningar så har vi en lösning via Zoho Surveys som är ett bra och smidigt verktyg för hantering av detta. Vi kan hjälpa er att komma igång, hjälpa er vid behov eller låta oss göra detta för er.

UTBILDNINGAR

Wedelroos erbjuder utbildningar och genomgångar på de applikationer som vi marknadsför från Zoho samt inom MS Excel.

SMÅFÖRETAGARE

Om ni vill ha en enhetlig lösning för er marknadsföring på internet kombinerat med en bra CRM-lösning och kundhantering så kan vi hjälpa er med detta.

HEMSIDOR FÖR SMÅFÖRETAGARE

Vi kan erbjuda framtagning och löpande hantering av er hemsida under förutsättning att ni väljer våra verktyg och system. Vi gör endast enklare former av webbsidor och inte avancerad sökmotoroptimering (SEO). I samband med detta går det även att integrera med olika applikationer från Zoho.

SOCIAL CRM

Vill ni ha en miljö för att hantera er kommunikation i Social media? Zoho Social är ett system där det går att aktivt följa upp, uppdatera eller skriva nya inlägg. Vill ni se vad som sägs om er senaste produkt eller om ert företag?

SUPPORT

Vill ni ha ett professionellt verktyg för att era kunder skall få en så bra support och service som möjligt? Med Zoho Support kan vi hjälpa er med detta. Bra loggning, statistik och uppföljning.

UPPDRAG

Ni kan anlita vår Jan Roos för uppdrag inom företagsverksamhet. Det kan vara ekonomiska utredningar, planering och analyser eller inom försäljning och marknad.

Wedelroos på Linkedin
Wedelroos Affärutveckling Googleplus
MrRoos

Wedelroos Affärsutveckling AB | 46-(0)70-595-9954 | info@wedelroos.se

Copyright @ All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella ändringar eller felaktigheter