ONLINE MARKNADSFÖRING

SKAPAR

STORA MÖJLIGHETER

 

82% använder internet som sin primära källa för information (Google 2016).

 

ONLINE MARKNADSFÖRING gör det möjligt att få ut budskap på ett bra och effektivt sätt. Begreppet är ganska brett och diffust men avser de möjligheter som finns att marknadsföra tjänster och produkter via internet. Wedelroos är fokuserade på de möjligheter som aktivt kan genomföras för att skapa fler kontaktmöjligheter, öka försäljning och ta hand om leads och kunder på ett bra sätt. Grunden för att lyckas är en bra planering och strategi. Kontakta Jan Roos på Wedelroos så kan vi gå igenom och titta på ett upplägg anpassat för er.

E-post marknadsföring, kampanjer och nyhetsbrev - fristående eller integrerat med CRM

E-post marknadsföring är ett av de mest effektiva och prisvärda sättet att skapa kontakt med både nya och befintliga kunder och kontakter. De flesta vill få information via e-post, men det är samtidigt viktigt att budskapet är anpassat till mottagaren och har ett intresse för mottagaren. Oavsett on det är e-post kampanjer eller återkommande nyhetsbrev så bör det följas upp och analyseras. Vilka har läst nyhetsbrevet? Vilka har inte läst nyhetsbrevet? Hur var responsen på senaste utskicket? Systemen som Wedelroos arbetar med för att samordna och hantera detta på ett smidigt sett kan vara fristående eller integrerat i CRM. Inga extra programmerings- eller utvecklingskostnader behövs för att integrera de systemen. Systemen är från en leverantör så miljön och hantering sker i en enhetlig plattform.

Lead management och kundhantering

Med ett bra och strukturerat sätt att arbeta med leads och era kunder så får ni en bra kontroll och överblick på alla aktiviter som gjorts och som ni planerar att göra. Ni ökar också möjligheterna att på ett bra sätt ta hand om era leads och nya förfrågningar. Med en integrerad lösning får ni även möjlighet att arbeta i en aktiv miljö där ni direkt kan ringa via skype eller skicka e-post och få det loggat automatiskt. Följ upp vilja kunder och leads som besöker er hemsida och vad de tittar på. Med rätt hantering och strategi så ökar ni er försäljning och får nöjda kunder.

Besökare på hemsida och chatt

Idag kan ni arbeta interaktivt och i realtid med besökare på er hemsida och chatta med dem direkt. Möjligheterna finns och det gäller att finna den rätta hanteringen och strukturen för just er verksamhet. Vill ni så kan även en supportfunktion kopplas till för en gemensam lösning och uppföljning.

Hantering av Sociala Media

Hantering och aktiviteter via sociala media ökar i betydelse och bör finnas med och integreras med den övriga digitala marknadsföringen. Följ upp vad som sägs om ert företag eller era produkter. Vem säger vad? Hur mottogs den senaste kampanjen? Vilka kommentarer fick vi på det senaste inlägget på twitter? Använd system och lösningar som på ett bra sätt kan samordna detta.

Uppföljning och analys

I allt arbete så är det även viktigt att få fram vilka analyser, nyckeltal och hur resultat skall mätas, styras och följas upp. Wedelroos hjälper er i alla de olika stegen där vi tillsammans ser på era behov och önskemål.

Aktiv annonsering på internet

Annonsering och marknadsföring via internet ökar idag kraftigt i de flesta branscher och bland både små och stora företag. Wedelroos är främst inriktad på att hjälpa små och medelstora företag inom detta område. De verktyg som används är främst Google Adwords som är ett av de främsta och mest effektiva kampanj- och annonsverktygen för internet. Vi hjälper er med planering, strukturering, löpande hantering och uppföljning.

Wedelroos på Linkedin
MrRoos Twitter

Wedelroos Affärsutveckling AB | +46-70-595-9954 | info@wedelroos.se

Copyright @ All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter eller ändringar