GOOGLE ADWORDS

ANNONSERA

PÅ INTERNET

 

Se till så att kunderna hittar er när de söker efter era tjänster eller produkter på internet med hjälp av Google.

 

Ni betalar bara när de klickar på er annons, besöker er hemsida eller ringer er. Får ni inga klick så kostar det inget. Att annonser med Google Adwords innebär inga fasta kostnader eller åtaganden. Det är ni som avgör när kampanjer skall börja och sluta, samt vilken budget ni vill ha. Med Wedelroos tecknas ett avtal där vi löpande hjälper er med planering, strukturering, genomförande, analys och uppföljning av era kampanjer. Målet är att era kampanjer skall bli så effektiva som möjligt. Det finns även lösningar där Adwordskampanjer är integrerat med CRM. Kontakta Jan Roos på Wedelroos så kan vi gå igenom och titta på ett upplägg anpassat för er.

CERTIFIERAD

 

GOOGLE ADWORDS

Över en miljon företag litar på Google i sin marknadsföring.

(källa: Google)

Varför Google AdWords?

 

Hitta fler kunder

Oavsett om du vill ha fler besökare till din webbplats, öka din försäljning, få fler samtal eller se till att dina kunder kommer tillbaka, kan du ta hjälp av Google AdWords.

 

Nå rätt personer vid rätt tillfälle

Ditt företag kan synas på Google för just de personer som söker efter det du erbjuder. Det vill säga en målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster.

 

Annonsera lokalt eller globalt

Inrikta dina annonser på kunder i vissa länder, regioner eller städer – eller inom ett visst avstånd från ditt företag eller din butik.

 

Vi finns här om du behöver oss

Med Google AdWords kan du själv hantera din annonskampanj eller ringa oss. Vi lägger då upp, planerar och hanterar era kampanjer. Kontakta Jan Roos för en offert.

Wedelroos på Linkedin
MrRoos Twitter

Wedelroos Affärsutveckling AB | +46-70-595-9954 | info@wedelroos.se

Copyright @ All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter eller ändringar