KONTAKT

KONTAKT

 

 

Kontakta mig, Jan Roos, CEO och ägare, så kan vi diskutera närmare eller vad ni vill ha hjälp med.

 

Oavsett om ni är småföretagare eller jobbar på ett medelstort företag, eller kanske en avdelning på ett större företag, så är ni välkomna att höra av er.

 

 

Wedelroos Affärsutveckling AB

Jan Roos

CEO / IT-konsult

B.Sc. Economics and Administration

Linkedin: Jan Roos

 

Telefon: +46 70 595 99 54

Skype: janne.roos1

E-mail: jan.roos@wedelroos.se

Linkedin: wedelroos

Google+: wedelroos

Facebook: wedelroos

Vi vill bli kontaktade
Förnamn*
Efternamn*
Titel
Email*
Företag
Telefonnummer
Mobiltelefon
Intresse
Lead Source
Lead Status

VARFÖR VÄLJA WEDELROOS

 

Det finns idag många leverantörer, system och konsulter både inom CRM (Customer Relationship Management) och för Google Adwords.

 

Det som gör Wedelroos Affärsutveckling unikt är inte bara kunskapen och förståelsen av dessa system och tjänster, utan att det finns en lång praktisk erfarenhet och kunskap inom marknadsföring, försäljning, affärsutveckling och ekonomiska analyser från anställningar och företagssamhet under cirka 30 år. Totalt har grundaren Jan Roos sålt och levererat IT-system till cirka 600 kunder, allt från rikstäckande företag till småföretag, och själv genomfört cirka 700 utbildningsdagar, varav de flesta hos kund.

LÄS MER

 

Kreativa idéer och lösningar

Målsättningen är att ha ett bra och långsiktigt samarbete med våra kunder. Att erbjuda kunderna lösningar och system som förbättrar deras verksamhet genom att finna lösningar i de system Wedelroos representerar eller att genomföra och underhålla kampanjer via Google Adwords.

 

Heltäckande med fristående lösningar

Alla kunder har olika behov och befinner sig i olika faser. Det kan vara att företaget inte har haft något bra CRM-system eller kanske vill börja med t ex nyhetsbrev och andra aktiviteter. Här gäller det att finna lösningar där det finns möjlighet att expandera och komplettera med andra önskemål efterhand som de uppstår. Helst utan stora investering och utvecklingsuppdrag. Wedelroos mål är att erbjuda ledande lösningar och system för små och medelstora företag.

 

Expert och Rådgivning

Wedelroos erbjuder även tjänster inom affärsutveckling med inriktning på företagsutveckling, analys och rapportverktyg inklusive Excel, samt strategier inom marknadsföring.

 

Molnetbaserade lösningar - SaaS - en stor fördel

De system som Wedelroos arbetar med är helt molnetbaserade. Detta innebär en hög säkerthet och en stor smidighet och funktionalitet i det dagliga arbetet för alla medarbetare. Det innebär också låga startkostnader och minimala investeringar. Ni slipper dessutom olika former av servrar som kraschar, backup som inte fungerar m . m. Normalt betalar ni en fast månadskostnad per användare och då ingår t ex uppgraderingar och nya versioner.

Wedelroos på Linkedin
Wedelroos Affärsutveckling GooglePlus
MrRoos twitter

Wedelroos Affärsutveckling AB | 46-70-595-9954 | info@wedelroos.se

Copyright @ All Rights Reserved

Vi reserverar oss för ändringar eller felaktigheter